Welcome to Helia

Vlagomijeri

Photo

MB 120 Ohaus vlagomijer

Analiza vlage je jednostavna i moćna

MB120 vas vodi kroz analizu te anaalizira uzorak i određuje optimalnu temperaturu sušenja. Pohranite do 100 metoda sušenja i do 1000 ukupnih rezultata za statističku analizu.
Precizno kontrolirano halogeno zagrijava uzorke ravnomjerno, stvarajući ponovljive rezultate rezolucije od 0,01%. Četiri profila sušenja i sedam kriterija zatvaranja sušenja pomažu u izvođenju prilagođenih analiza.
MB120 ima uklonjivu upravljačku ploču i komoru za uzorke za što jednostavno čišćenje. Upravljanje MB120 je intuitivno - jednostavno pratite upute na zaslonu osjetljivim na dodir.

Photo

MB 90 Ohaus vlagomijer

Kombinirajući brzinu i preciznost u jednom analizatoru - ispitajte više uzoraka u manje vremena

MB90 ima precizno kontrolirano halogeno tijelo za brzo sušenje uzorak te osigurava ravnomjerno zagrijavanje kako bi se postigli brzi, precizni i ponovljivi rezultati očitanja od 0,01%.
Jednostavan za održavanje, MB90 ima uklonjive upravljačke ploče i komponente komore za grijanje koje čišćenje čine brzo i jednostavno - bez potrebnih alata .
Navigacija izbornika na temelju zaslona osjetljivog na dodir lako čitljiv, što čini MB90 intuitivnim riješenjem. Obavite rutinsko ispitivanje uzoraka u tri jednostavna koraka - ne potrebna obuka.

Photo

MB25 Ohaus vlagomijer

Osigurava idealne kombinacije rezultata i uloženoga.
U MB 25 se nalazi halogeni element za zagrijavanje koja brzo suši uzorke i štedi operatoru dovoljno vremena u usporedbi s analize vlage koristeći tradicionalnu sušilicu.
S LCD zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem i jednostavnim navigacijom kroz izbornike, MB25 je izuzetno jednostavan za korištenje. MB25 je vrlo jednostavan za čišćenje kako bi se osiguralo više vremena za rad.

Photo

MB 23 Ohaus vlagomijer

SRedefiniranje vrijednosti u analizi vlage!
MB23 koristi metalni grijač - nema staklenog infracrvenog grijaćeg elementa za sušenje uzoraka.
Uz svijetli LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem i jednostavno postavljanje metode sa jednim gumbom za navigaciju izbornicima, MB23 je izuzetno jednostavan za korištenje.
MB23 je vrlo jednostavan za čišćenje i njegov kompaktni dizajn omogućuje da se besprijekorno uklopi u većinu radnih prostorija.