Welcome to Helia

Analitičke vage

Analitičke vage

Photo

Pioneer Explorer Semi mikro modeli

Najbolja vaga za osnovno vaganje

Ohaus Pioneer analitičke i precizne vage su dizajnirane za bazična rutinska vaganja u raznim laboratorijima kako industrijskim tako i školskim. S odličnim odnosom kvalitete i perofrmansi ove vage će Vas sigurno zadovoljiti u potrebama osnovnog vaganja.

Photo

Ohaus Adventurer analitički modeli

Ostvarujući idealnu ravnotežu između inventivnih značajki i funkcionalnih, jednostavnih mogućnosti vaganja, OHAUS Adventurer uključuje sve aplikacije neophodne za rutinske aktivnosti vaganja i mjerenja. Uz dodirni zaslon u boji, mogućnosti sukladnosti s GLP / GMP, dva USB priključka i još mnogo toga, Adventurer je najpotpunija vaga u svojoj klasi.

Photo

Ohaus Explorer analitičke vage

Serija analitičkih vaga OHAUS Explorer kombinira moderne značajke i elemente dizajna kako bi pružili neusporedivu funkcionalnost u nizu visokotehnoloških vaga Ove pametne i intuitivne vage i sve njihove inteligentne značajke pojednostavljuju čak i najsloženija laboratorijska mjerenja.

Photo

Ohaus Pioneer analitičke i semi mikro vage

Pioneer PX kombinira bitnu funkcionalnost vaganja s konkurentnim performansama, nudeći visoku točnost i ponovljivost za primjenu u laboratorijskim, industrijskim i obrazovnim uvjetima.
PX je pristupačne cijene i intuitivno je dizajniran za inteligentan rad.
Zaslonom sa dva reda linija za dodatne informacije i USB i RS232 za povezivanje i jednostavnu komunikaciju sa PC-om ili printerom