Welcome to Helia

Nastavci BioClean LTS i standardni

Nastavci BioClean LTS i standardni


Olakšajte Rad sa RAININ LTS tehnologijom

LTS "LiteTouch Tip Ejection System"

Revolucionarni sistem nastavka i držača nastavka posebno dizajniran za smanjenje potrebne sile za izbacivanje nastavka sa pipete i do 85% uspoređujući sa klasičnim pipetama. LTS je razvijen kako bi spriječile umor ruku te ozljede od dugotrajnog pipetiranja. Cilindrični dizajn nastavka ima malo površinu brtvljenja ali dovoljnu za pipetiranje te ugrađeni stoper koji osigurava da nastavak na pipetu ne može biti pretjerano naguran. LTS ovime osigurava vrlo malu silu potrebnu za rad, a također riješava problem kod multikanalnih pipeta jer svi nastavci uvijek dosjedaju jednak te nema problema kod pipetiranja sa preciznosti i točnosti.

BioClean

Za uspješne pokuse inzistirati na tome da su vam nastavci za pipete potpuno besprijekorni i neće ometati vaše rezultate "Contamination free" nije dovoljno. Da biste osigurali svoje nastavke bez ikakvih bioaktivnih komponenti - provjerite dali su BioClean nastavci. Od odabira sirovina, čiste proizvodnje do automatske ambalaže, Rainin BioClean Pipette Tips jamči da su čisti i potpuno sigurni.

Proizvodnja klase 100.000 Rainin BioClean nastavci proizvedeni su u potpuno automatiziranoj klasa 100,000 čistoj sobi. Kako bi se osigurala apsolutna čistoća, nema aditiva ili boja, kako bi se uklonili svi vanjski izvori onečišćenja, te sve u skladu ISO 9001 norme.

Kvaliteta Ispitano, provjereno BioClean nastvci se strogo ispituju pomoću najsofisticiranijih dostupnih postupaka. Svaki LOT pažljivo se provjerava kako bi se osiguralo da se otkriju i najmanji udjeli DNA, DNase, ATP, pirogena, PCR inhibitora, tragova materijala, organskih tragova.

Photo

Terra Rack

Manje mase, manje otpada i 100% recikliranje. Jednokratne, jednokratne kutije.

Sterilni u varijanti LTS ili STD , sa ili bez filtera

Photo

SpaceSaver u tornjevima

Najpraktičniji - jednostavan za korištenje, štedi prostor i smanjuje plastični otpad za 85%.

U izvedbi LTS ili STD sterilni ili ne

Photo

StableStack nastavci

Jednako kao 10 kutija od 96 nastavaka koji smanjuju plastični otpad za 60%.

U varijanti LTS ili STD sterilni ili ne

Photo

GreenPack nastavcii

Namijenjeni ponovnom punjenje za RT kutije, smanjuje plastični otpad za 75% u odnosu na pojedinačne kutije.

U varijantama LTS ili STD, sa ili bez filtera sterilne ili ne

Photo

Nastavci u vrećama

Rinfuzna pakiranja su najpovoljnija pakiranja nastavaka uz kvalitetu BioClean nastavaka

Dolaze u izvedbi STD ili LTS