Welcome to Helia

Elektroničke mulitikanalne Adjustable spacer pipeta XLS

Elektroničke mulitikanalne Adjustable spacer pipeta XLS

Ništa ne može nadmašiti jednostavnost i ergonomiju višekanalne pipete E4 XLS s mehanizmom za prilagođavanje razmaka između kanala tvrtke Rainin kod uklanjanja tekućih uzoraka između pločica s jažicama, stalaka s epruvetama, stalaka s bočicama, podložaka, nosača gela i ostalih spremnika različitih veličina.

Udobna ergonomična pipeta

Komadna ručice (Joystick) konfiguranje i vođenje protokola čini lakim, dok se stalno podešavanje širine obavlja samo jednim lakim ručnim pomakom na željenu široke. Postojani volumen i jednaku brzinu dobivate u svakom koraku primjene. Ciklusi se automatski broje tako da se možete koncentrirati na druge pojedinosti i osloboditi svoj palac od različitih opcija za automatsko miješanje ili automatsko dispenziranje. Postavke se lako spremaju pa analizu možete kasnije ponoviti. Možete imati više protokola koji možete spremiti u pipetu
Brzina, ergonomija i poznata točnost čine elektroničku pipetu s mehanizmom za prilagođavanje razmaka između kanala tvrtke Rainin idealnom pipetom promjenjive širine za primjene u genomici i proteomici te primjene vezane uz stanične kulture.

GLP / GMP

Radi prilagođavanja i usklađivanja s dobrom laboratorijskom praksom (GLP) / dobrom proizvođačkom praksom (GMP), postavke, protokoli i upozorenja o servisu E4 mogu se zaštiti lozinkom. Zapisi o servisu, ciklusi i podaci o stanju potpuno su zaštićeni od neovlaštenog rukovanja.


Vaši podaci su najvažniji. Imajte povjerenja u funkcionalnost elektroničke pipete E4 XLS s mehanizmom za prilagođavanje razmaka između kanala!

Model Broj kanala Raspon
LA6-300XLS 6 i 8 20-300ul
LA61200XLS 6 i 8 100-1200ul
LA6-50XLS 6 5-50ul

Brošura